0
€ 0

Is uw infrastructuur nog up to date?

Windows 2003 + Windows XP

 Nadat vorig jaar (april 2014) de support voor Windows XP ter ziele is gegaan, is het dit jaar de beurt aan Windows Server 2003 op 14 juli 2015. Vanaf dat moment brengt Microsoft geen security updates meer uit voor dit platform.  Kleine en middelgrote ondernemingen gebruiken en gebruikten dit type server als bedrijfs-server voor hun applicaties en gemeenschappelijke diensten.

Met het End of Life gaan van Windows Server 2003 is het risico aanwezig dat er na 14 juli 2015 kwetsbaarheden in het besturingssysteem ontdekt worden, die niet meer verholpen worden. Deze kwetsbaarheden geven criminelen de mogelijkheid om ongemerkt data te stelen of servers en het netwerk te infecteren met malware.

Wat kan u doen?

 

ServiTechnics kan u helpen over te schakelen naar een nieuwe, veilige infrastructuur. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunnen we samen bekijken welke oplossing voor u de beste is.  Vandaag zijn meerdere oplossingen mogelijk met behulp van eigen server, virtualizatie, het cloud-model. Onze experts bekijken graag wat de beste oplossing voor u is!

Voor meer info:

Bel ons op 015767410

of mail ons op dirk.dedecker@servico.be